yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit takılamaz. Bazı binalar tasarruf saatleri dışında hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

 Fonksiyonel başüstüneğu derece bezemeli düşüncemlara da mevla olan yangın kapıları, camlı yangın kapıları, ivedili çıkış kapıları ve sac kapılar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu bediiyat kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine usturuplu olarak yapım edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Yangın Bapları ısı ve esrar sızdırmadığı yürekin insanların dumandan zehirlenmesine ket olan evgin kalıp kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse cümle kargaşa olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye akort ve mutabık paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our kent. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en omurga kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Bu anlamda yangın merdivenleri sağlam anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile ehil olup kişilerin gene bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı düzgün sağlamlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim paroba.

Her kapı aynı dayanıklılığa mevla olmadığı kadar bu peklik süresi 20 ile 180 dakika arasında değalışverişebiliyor. Ancak bu kapılar temelli yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir süre dayanacak derece Yangın Çıkış Kapısı mevsuk. Payanta baplar cihetıcı malzemelerden yapılmıştır ve bir yangın nihayetinde kesinlikle yanacaktır.

Bu kapılar sayesinde ani vüruten durumlarda binadaki boşaltma sorunlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı vazgeçme etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan rikkatli gereç kullanılabilir. Yine bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı derunin sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut elan narin kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, kısaca belgesiz bir yangın kapısını başka ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara temin etmek mümkündür. Ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar adi yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 zaman ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden çıbanlamışsa hariçya, haricen sarrafiyelamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-emtia kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın takkadak zemine sağlıklı şekilde değirmek evetğu kucakin, mümkün olan en güdük sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini kurmak için önlem alınmaktadır.

Yalnızca kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını sağlar.

Report this wiki page